Dania główne
Pierogi z mięsem lepione w naszej kuchni | |
Naleśniki ze szpinakiem polane sosem czosnkowym | |
Bliny z łososiem podane ze śmietaną i kawiorem | |
Stroganow w chlebku z kleksem słodkiej śmietany | |
Kotlet schabowy | |
Karczmarz (placek ziemniaczany z mięsem wołowym) | |
Pierś z kurczaka w płatkach kukurydzianych | |
Karkówka grillowana z cebulą | |
Polędwiczki grillowane (w sosie serowym z suszonymi pomidorami i migdałami) | |
Golonka w złocistej chrupiącej skórce zapiekana w piecu | |
Kaczka pieczona z jabłkami podana z żurawiną (porcja 1/2 kaczki) | |
Deska dla dwojga (grillowana karkówka, zasmażane pierogi z mięsem, marynowane żebro na kapuście z sadłem, pieczona biała kiełbasa, ziemniaki opiekane, ogórek z beczki) | |
Pstrąg z rusztu faszerowany kolendrą | |
Sandacz z rusztu z sosem śmietanowo-porowym |